Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Hejnová: Příprava jde správným směrem

Praha - Teplo a možnost kvalitního tréninku i během Vánoc přiměly českou překážkářku Zuzanu Hejnovou, aby podruhé za sebou strávila svátky a oslavy příchodu nového roku v Jihoafrické republice. V atletické baště v Potchefstroomu česká rekordmanka a sedmá žena z letošního mistrovství světa v Tegu trénovala několik týdnů. Zatímco ostatní členky skupiny Rychlý holky pod vedením trenérky Martiny Blažkové odjely na Vánoce domů, Hejnová zůstala.

"Přemýšlela jsem o tom delší dobu, jestli tady zůstat nebo ne. Mám ráda Vánoce doma s nejbližšími a s tradicemi. Nakonec ale vyhrála Afrika. Je tu teplo, mohu trénovat i přes svátky a hlavně je tu klid. Lidé tu nešílí jako v Čechách. Žádný stres a pohoda na trénink," řekla Hejnová.

Pobyt v Africe je ale pro Hejnovou hlavně tréninkovým kempem, žádnou dovolenou. Proto nedošlo kvůli nedostatku času ani na její oblíbené cestování nebo potápění. "Zůstala jsem tady, abych mohla trénovat a využila tepla. Ale byla jsem se párkrát odreagovat na golfu. Jsou tu krásná hřiště a užila jsem si to. Jinak je tu pořád co dělat, nenudíme se," ujistila.

Trénink prý proběhl přesně podle plánu. "Mám radost, jak jsem vše zvládla a hlavně kolik jsem toho zvládla. Trenérka mě nešetřila a kromě pár běžných bolístek, které se díky zátěži objeví vždycky, jsem trénovala moc dobře. Myslím, že příprava jde správným směrem," dodala spokojeně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články