Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Nejlepší české běhy získaly ocenění

Praha - Český atletický svaz (ČAS) rozdal ocenění deseti nejlepším tuzemským běhům v uplynulé sezoně. Hodlá tak podporovat běhání v tuzemsku jako propagaci zdravého životního stylu. Zástupci jednotlivých závodů obdrželi z rukou patronky projektu Jarmily Kratochvílové, světové rekordmanky v běhu na 800 metrů, Zlatou plaketu s názvem Klání a diplom.

Velká Kunratická
zdroj: ČT24

Na slavnostním předávání v hotelu Praha si přišli pro cenu zástupci Pražského maratonu, Pražského půlmaratonu, pražské Grand Prix, Olomouckého půlmaratonu a Ústeckého půlmaratonu z "dílny" Pražského mezinárodního maratonu. Nechyběli ani organizátoři Nike Run Prague, Velké kunratické, Hornické desítky, Pardubického vinařského půlmaratonu a závodu Běchovice-Praha.

Je nám líto, video expirovalo.
Atletický svaz ocenil nejlepší běhy

Hlavním kritériem, podle něhož zástupci atletického svazu vybírali, byl počet účastníků. "Chceme tímto poděkovat pořadatelům za propagaci běhání v Čechách, které se v poslední době hodně rozmáhá. Jde o certifikát kvality," řekl předseda soutěžní komise ČAS Václav Fišer, bývalý kouč reprezentace. Deseti nejlepších letošních závodů se zúčastnilo celkem 49 482 běžců.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články