Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Gymnastka Pálešová na univerziádě sedmá na bradlech

Šen-čen - Sportovní gymnastka Kristýna Pálešová obsadila na Světové letní univerziádě v Číně sedmé místo na bradlech. Dvacetiletá studentka Masarykovy univerzity, která byla pátá ve víceboji, cvičila sestavu připravovanou pro olympijské hry v Londýně. Zatím ji nemá zažitou a za vítěznou Japonkou Ju Minobeovou zaostala známkou 12,950 o bod a půl.

Univerziáda - ilustrační foto
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Úspěšně si vedou volejbalisté, kteří vyhráli všechny čtyři zápasy v šestičlenné skupině (nad SAE, Mexikem, USA a Thajskem) a neporazitelnost budou ve středu hájit proti Turecku. Zato basketbalistkám ani fotbalistům se nedařilo.

Tým s vicemistryní světa Kateřinou Elhotovou dnes podlehl Austrálii 68:85 a bude hrát jen o deváté místo. Fotbalisté na závěr základní skupiny prohráli s Itálií 0:1 a skončili s jedním bodem v tabulce poslední. V předchozích zápasech podlehli 2:3 Uruguayi a remizovali bez branek s Thajskem. 

O účast v první atletické finálové disciplíně marně usiloval koulař Martin Stašek, ale výkonem sedmnáct metrů a padesát dva centimetrů zůstal prvním nepostupujícím. První letošní zlatou pro Jamajku pak ve finále získal O'Dayne Richards, kterému ke dvaceti metrům chybělo sedm centimetrů. Letní Světová univerziáda v Šen-čenu potrvá do 23. srpna.

Je nám líto, video expirovalo.
BBV - univerziáda
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články