30 minut

Vaříme v Provence III.

Obsah dílu

Artyčoky podle Reine Sammut — Plněné cuketové květy — Marseillská bouillabaisse — Sépie po provensálsku

Části dílu

00:37
Artyčoky podle Reine Sammut
    09:17
    Plněné cuketové květy
      16:40
      Marseillská bouillabaisse
        25:00
        Sépie po provensálsku
          Přehrát celé video

          Recepty

          Stopáž29 minut
          Další díl
          Vaříme v Provence IV.

          Přehled dílů

          731 dostupných
          Stopáž25 minut

          Jarní menu Josefa Maršálka

          Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

          13. 4. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Kachní menu

          Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

          6. 4. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Velikonoční menu

          Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

          30. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Jehněčí menu

          Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

          23. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Česká klasika v moderním pojetí II

          Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

          16. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Masové speciality na chlebu

          Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

          9. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Česká klasika v moderním pojetí

          Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

          2. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

          Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

          24. 2. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Inspirace z kuchařské olympiády

          Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

          17. 2. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Valentýnské pochoutky VI

          Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

          10. 2. 2024 na ČT1

          Kluci v akci na sociálních sítích

          Napište nám