29 minut

Silvestrovská

Obsah dílu

Sashimi z lososa s růžovým pepřem, citronovým dresinkem a sezamovým olejem — Kachní prsíčka s marmeládou z červené řepy a sušených švestek — Tatarák z lososa s avokádem a lososovým kaviárem — Chuťovky z pečeného bůčku s nakládanými cibulkami — Aperol spritz — Mai tai

Části dílu

02:15
Sashimi z lososa s růžovým pepřem, citronovým dresinkem a sezamovým olejem
    06:47
    Kachní prsíčka s marmeládou z červené řepy a sušených švestek
      11:37
      Tatarák z lososa s avokádem a lososovým kaviárem
        15:57
        Aperol Spritz
          18:41
          Chuťovky z pečeného bůčku s nakládanými cibulkami
            23:31
            Mai Tai
              Přehrát celé video

              Recepty

              Stopáž24 minut
              Další díl
              Úsporná 2015

              Přehled dílů

              732 dostupných
              Stopáž26 minut

              Vegetariánské recepty s vůní Orientu

              Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

              20. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Jarní menu Josefa Maršálka

              Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

              13. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Kachní menu

              Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

              6. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Velikonoční menu

              Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

              30. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Jehněčí menu

              Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

              23. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Česká klasika v moderním pojetí II

              Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

              16. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Masové speciality na chlebu

              Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

              9. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Česká klasika v moderním pojetí

              Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

              2. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

              Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

              24. 2. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Inspirace z kuchařské olympiády

              Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

              17. 2. 2024 na ČT1

              Kluci v akci na sociálních sítích

              Napište nám