Maso

Milánský řízek s rukolou a mini rajčaty

4 porce

řízky

150 g másla
2 vejce
hladká mouka
80 g strouhaného parmazánu
800 g telecí kýty
sůl
mletý bílý pepř
1 citron

Máslo přepustíme a scedíme.

Z vajec, parmazánu a mouky vymícháme hladké těstíčko. Kýtu naporcujeme a řízky přes folii naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v těstíčku a smažíme na přepuštěném másle dozlatova.

Podáváme s kouskem citronu.

salát

300 g rukoly
150 g malých rajčátek
½ radichia
citronová šťáva
olivový olej
mletý pepř
cukr
sůl

Rukolu omyjeme, rajčata nakrájíme na půlky, radichio na kostky. Z citronové šťávy, oleje, cukru, pepře a soli vyšleháme emulzi, do které vmícháme zeleninu těsně před podáváním.

Ohodnoťte tento recept: 

8 hlasů

Další recepty Celý díl