Vylekanému chlapci hrůzou vypadají všechny vlasy. Naštěstí mu duchové poradí kouzelný recept z burákového másla, jenže znovunarostlá kštice teď nechce přestat růst.
Režie: Michael Rubbo. Scénář: Vojtěch Jasný, Andrée Pelletier, Michael Rubbo. Hrají: Mathew Mackay, Siluck Saysanasy, Alison Darcyová a další.

Když se jedenáctiletý Michael vydá prozkoumat vyhořelý starý dům v okolí, něco ho vyděsí tolik, že mu z úleku vypadají všechny vlasy. Duchové bezdomovců pro něj ale mají kouzelný recept, jak vlasy získat zpět – stačí použít směs burákového másla. Jen ho nesmí být moc, protože by vlasy naopak nikdy růst nepřestaly. Michael ale burákovým máslem nešetří a vlasy mu začnou růst takovou rychlostí, že to upoutá pozornost nejen kamarádů, ale i podivínského učitele výtvarné výchovy..

Legendární fantasy Michaela Rubba z produkce Rocka Demerse utkvěl v paměti mnohých diváků, kteří jej viděli jako děti, jako prožitek noční můry. Fantaskní snímek plný magických motivů vznikl v roce 1985 a stal se kultovní záležitostí již několika generací. Na scénáři Domu plného strachu se podílel spolu s Andrée Pelletierem i Vojtěch Jasný.

Napište nám