Oldřich Kaiser v dvojroli ztřeštěné hudební komedie o jednom hudebním festivalu a o jedné velké lásce.
Režie: Jitka Němcová. Scénář: Jitka Němcová, Gustav Oplustil. Hrají: Oldřich Kaiser, Libuše Šafránková, Vladimír Dlouhý, Jana Paulová a další.

Půvabná dívka Marta (L. Šafránková) se chce stát konferenciérkou připravované hudební soutěže Píseň o lásce 1985. Jenže ředitelem soutěže je Marty otec (V. Bedrna), který nesouhlasí s její účastí na konkurzu na konferenciérku, neboť se obává nařčení z protěžování dcery. Dokonce požádá kolegu Vojtíška (V. Dlouhý), aby ho na festivalu zastoupil. Ten má ale žárlivou manželku, a proto se obává tuto nabídku přijmout. Na festival do Prahy je pozván italský hudební skladatel Paolini (O. Kaiser), aby předsedal porotě. Jenže z důvodu špatného počasí se přílet přesouvá do Bratislavy a cestující musí pokračovat do Prahy autobusem. Paolini se však ztratí. Ocitá se téměř sám na dálnici, kde se seznámí s mladíkem, který mu je nápadně podoben. Napadne, co kdyby se vyměnili...

Hlavní dvojroli si zahrál O. Kaiser, který zde nejen bohatě uplatil šíři svého komediálního talentu, smysl pro recesi, ale představil se i jako zpěvák. Taneční překvapení pro nás zase připravila herečka L. Šafránková. Protože jde o revuálně groteskní komedii, jak přesně zní pracovní podtitul, nechybí tu ani písničky. Texty k nim napsal P. Žák a hudbu složil F. Polák. Choreografickou složku měl na starosti renomovaný P. Šmok a režie se ujala v roce 1985 J. Němcová.

Napište nám