Různé

Ropa vieja - staré prádlo

vařené hovězí maso
česnek
pepř
oregano
římský kmín
bobkový list
rajčatový protlak
sůl
hovězí vývar
půlka citronu

Vařené hovězí maso roztrháme v ruce na malé kousky. Vložíme do pánve a

přidáme česnek, drcený pepř, oregáno, nakrájenou cibuli, římský kmín a

bobkový list. Všechno smažíme a po chvíli přidáme rajčatového protlaku, sůl

a přilejeme malý hrníček hovězího vývaru, který se nám vytvořil z uvařeného

masa. Při stálém míchání přidáme šťávu z půlky citronu.

Po půl minutě je připraveno k servírování na stůl.

Rýže

Vsypeme hrneček rýže do hrnce, 2 hrnečky vody, 2 lžíce oleje, osolíme a dáme

vařit.

Až bude rýže měká, je připravena k servírování.

Další recepty