Různé
Ropa vieja - staré prádlo
vařené hovězí maso
česnek
pepř
oregano
římský kmín
bobkový list
rajčatový protlak
sůl
hovězí vývar
půlka citronu
Vařené hovězí maso roztrháme v ruce na malé kousky. Vložíme do pánve a
přidáme česnek, drcený pepř, oregáno, nakrájenou cibuli, římský kmín a
bobkový list. Všechno smažíme a po chvíli přidáme rajčatového protlaku, sůl
a přilejeme malý hrníček hovězího vývaru, který se nám vytvořil z uvařeného
masa. Při stálém míchání přidáme šťávu z půlky citronu.
Po půl minutě je připraveno k servírování na stůl.
Rýže
Vsypeme hrneček rýže do hrnce, 2 hrnečky vody, 2 lžíce oleje, osolíme a dáme
vařit.
Až bude rýže měká, je připravena k servírování.