Moučníky a cukroví

Avokádový pudink s rybízem a borůvkami

krém:

2 měkká zralá avokáda
½ šálku červeného rybízu
½ šálku borůvek
2 velké polévkové lžíce medu
½ - 1 šálek vody

zdobení:
kiwi
banán
borůvky
strouhaná raw čokoláda
jedlé květy na ozdobu (např. fialky)
sušené datle
semínka jako slunečnice i dýně
meduňka

V mixéru rozmixujeme avokádo, rybíz, med, borůvky a trochu vody, tak abychom získali krémovitou konzistenci. Na malé kousky si nakrájíme kiwi a banán, vložíme je do spodní části sklenic, naneseme avokádový krém, pak na něj naneseme další vrstvu ovoce a celou sklenici doplníme avokádovým krémem po okraj. Vrchní část dozdobíme na kousky nakrájeným ovocem, sušenými datlemi, strouhanou raw čokoládou, semínky aj.

Pozn. 1 šálek = 250ml

Další recepty