Test


Vakuovačky potravin

28. 3. 2017

Po takzvaných vakuovačkách saháme v okamžiku, kdy chceme prodloužit trvanlivost potravin, ušetřit místo v lednici, nebo si připravit balíčky s jídlem na dovolenou nebo na výlet. Test sedmnácti výrobků připravili redaktoři časopisu dTest.

Autor reportáže: Dáša Horká


Tablety do myček

21. 3. 2017

Když vybíráme mycí prostředky do myček, stále častěji saháme po praktických kapslích a tabletách s funkcí 3v1. Jsou dražší značkové tablety účinnější, nebo stejně dobře umyjí nádobí i levnější výrobky? Test devatenácti přípravků uskutečnili v redakci časopisu dTest.

Autor reportáže: Dáša Horká


Rostlinné tuky

14. 3. 2017

Na trhu můžeme najít jak stoprocentní rostlinné tuky, které používáme na smažení, tak tuky, které se hodí hlavně k přípravě těsta. K jejich testu se po třech letech vrátili redaktoři časopisu dTest.

Autor reportáže: Dáša Horká


Mražená zelenina

7. 3. 2017

I když je na pultech obchodů celoročně pestrá nabídka čerstvé zeleniny, po mražené v sáčcích občas také sáhneme. Jak kvalitní směsi si ale domů přineseme, zjišťovali redaktoři MF Dnes.

Autor reportáže: Dáša Horká


Gramofon

28. 2. 2017

Gramofony slaví návrat. Kdo se chystá pořídit si nový přístroj, brzy zjistí, že vybrat si ze široké nabídky vůbec není jednoduché. Kolik peněz se vyplatí do nového přístroje investovat, zajímalo redaktory časopisu dTest.

Autor reportáže: Dáša Horká


Čokoláda s lískovými oříšky

22. 2. 2017

Čokoláda obsahuje velké množství minerálních látek, působí antidepresivně, zahání únavu, navozuje pocit štěstí, zažene hlad a je neodolatelně dobrá. Tedy pokud si vybereme tu dobrou. Deset vzorků otestovala naše tříčlenná porota.

Autor reportáže: Iveta Fialová


Bělicí zubní pasty

21. 2. 2017

Jsou sliby výrobců bělicích zubních past reálné, nebo jde jen o marketingový tah? Umí pasty skutečně zuby vybělit a zároveň nepoškodit? Jak moc se svými účinky liší levné pasty od dražších?

Autor reportáže: Dáša Horká


Kolové limonády

14. 2. 2017

Kolik cukru je v kolových limonádách? Je lepší, když jsou slazené pravým cukrem, nebo glukózo-
fruktózovými sirupy? Test dvanácti vzorků připravili redaktoři MF Dnes.

Autor reportáže: Dáša Horká


Párky

7. 2. 2017

Cena surovin se většinou odrazí na ceně výsledného výrobku, a tak si za kvalitní uzeniny musíme připlatit. Jestli se ale i mezi levnějšími párky najdou kvalitní, zajímalo redaktory časopisu dTest.

Autor reportáže: Dáša Horká


Zeleninové lupínky

31. 1. 2017

O čerstvé zelenině dobře víme, že je zdravá, plná vody, vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Co z těchto předností v ní ale zůstane po usmažení? Test devíti vzorků zeleninových lupínků připravila MF Dnes.

Autor reportáže: Dáša Horká


Vyhledávání v archivu reportáží