Místo zločinu Plzeň

Místo zločinu Plzeň

Tým plzeňských kriminalistů odhaluje vraždy plné záhad s celou řadou podezřelých.
Režie: Jan Hřebejk. Scénář: Martin Bezouška, Martin Froyda. Hrají: Martin Stránský, Jan Zadražil, Lukáš Vaculík, Vladimír Kratina a další.

Přehled dílů

6 dostupných
Stopáž60 minut

1/6 Kapka krve

Mladá a atraktivní manželka mocného podnikatele je surově zavražděna ve svém bytě. Plzeňští vyšetřovatelé z oddělení vražd stojí před otázkou, zda jde o strašnou pomstu nebo o dílo psychopata.

17. 7. 2023 na ČT1
Stopáž57 minut

2/6 Smrt v rybníku

Úspěšný podnikatel Janáček je nalezen u svého rybníka. Utopil se, nebo byl zavražděn? Kapitán Viktor Knap s kolegou Tomášem Karasem se svým týmem zahájí pečlivé pátrání.

24. 7. 2023 na ČT1
Stopáž57 minut

3/6 Nehoda paní učitelky

Řidič avie srazí uprostřed lesa cyklistku Danu Kalinovou, místní učitelku. Vyšetřovatelé se domnívají, že nejde o nehodu, ale o vraždu. Jediným svědkem je malý chlapec, který si však své tajemství nechává pro sebe.

31. 7. 2023 na ČT1
Stopáž58 minut

4/6 Opožděná vražda

Neznámý pachatel v obci Loučka uškrtil starého Aloise Koulu a svůj čin naaranžoval jako sebevraždu. Plzeňští kriminalisté hledají motiv tohoto zrůdného činu a objeví Koulovu temnou minulost.

7. 8. 2023 na ČT1
Stopáž58 minut

5/6 Návrat staré lásky

Atraktivní manželka šéfa Plzeňské opery Renata Kormannová se nevrátí domů. Nedá o sobě vědět ani v příštích dnech a plzeňské kriminální oddělení zahájí rozsáhlé pátrání. Zjistí, že Renata Kormannová vedla dvojí život.

14. 8. 2023 na ČT1
Stopáž58 minut

6/6 Smrt na biofarmě

Brigádnice z biofarmy se záhadně ztrácejí a zůstávají nezvěstné. Plzeňské kriminalistické oddělení vedené plukovníkem Drtinou se je snaží vypátrat. Na biofarmu je jako brigádnice vyslána kapitánka Ondrová.

21. 8. 2023 na ČT1

Napište nám