28 minut

1. února 2015

Obsah dílu

Argentina: Patagonie — Slovensko: Bratislava — Lotyšsko: Zámky

Části dílu

00:53
Patagonie
    Hned na úvod vás vezmeme na výlet směr Patagonie. Ukážeme vám, jak vypadá hra přírody. Krásné divadlo mraků, větru, sněhu, či světla. Autor reportáže kvůli pár minutám záběrů strávil měsíc pod stanem. Jak se to dá zvládnout, když teplota klesá každou noc pod nulu a vítr nic neulehčuje? Miloš Brunner řekl – já stanuju rád. Tady je výsledek jeho cesty.
    08:17
    Bratislava
      Teď nás už čeká bojové umění bez pravidel. Tedy s jediným pravidlem: zneškodnit nepřítele. Jakýmkoliv způsobem s čímkoliv, co máte po ruce. Krav Maga vzniklo během druhé světové války v ulicích Bratislavy. Slovenští Židé se chtěli ubránit slovenským fašistům. Dnes jejich styl boje přebírají policisté a vojáci na celém světě. Úplně první byla izraelská armáda. Pro Objektiv natáčeli ti nejpovolanější. Z Bratislavy David Miřejovský a z Izraele Jakub Szántó.
      18:54
      Zámky
        Po adrenalinových horách a drsných soubojích je čas si na chvíli vydechnout. Ukážeme vám místa, která jsou jako stvořená pro příjemný odpočinek. A nejsou daleko. Zámky na lotyšské řece Lielupe skrývají nejedno místo, které stojí za to vidět. Například rodiště jedné postavy z legendárního románu Babička.
        25:57
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž28 minut
          Další díl
          8. února 2015

          Objektiv na sociálních sítích

          Napište nám