Chat

herečka

Lilian Malkina

Záznam chatu z pondělí 3. srpna 2015

GF: „Jak vzpomínáte na roli v Dobré čtvrti?“

Lilian Malkina: „To je nejlepší seriál v kterém jsem účinkovala a vzpomínám na to s velkou úctou k panu režisérovi Karlu Smyčkovi a partnerce Vilmě Cibulkové.“

GF: „Jste estonka?“

Lilian Malkina: „Ano a jsem židovka z Estonska.“

GF: „Co si myslíte o současném Rusku?“

Lilian Malkina: „To je otázka na dlouhý, dlouhý rozhovor. Mě strašně mrzí, co dělá Putin. Proto už třetí rok nejezdím do Petrohradu.“

liberecká veverka - Irena V: „Dobré ráno paní Lilian!Dotaz nemám, ale moc bych si přála dostat od paní Lilian kufr plný humoru a ten bych nasávala za odměnu!Mám Vás moc ráda a přeji Vám ještě mnoho let prožitých ve zdraví a smíchu!!!“

Lilian Malkina: „Děkuju“

Dana: „Dobré ráno,četla jsem s Vámi rozhovor v časopise OnaDnes a byl moc zajímavý,četl se jedním dechem.Přeji hodně úspěchů“

Lilian Malkina: „Děkuju moc“

Dana: „Dobré ráno,jste sympatická herečka.Občanský průkaz,Taková normální rodinka super.“

Lilian Malkina: „Děkuju.“

majka: „Dobré ráno,jak se vám vstávalo a jak líbí ve studiu? Hezký den.“

Lilian Malkina: „Vstávám vždycky brzy ráno, takže nic se nezměnilo, je tady příjemně, mám ráda Ostravu. Děkuji“

majka: „Hezké ráno,máte nějakého domácího mazlíčka?“

Lilian Malkina: „Nemám“

jindra: „mne se moc libil kolija jindra od olomouce“

Lilian Malkina: „Mě taky“

Marie: „Dobré ráno,líbil se mi film Kolja a hned jsem si vás oblíbila.Přeji ať se vám daří.“

Lilian Malkina: „Děkuju“

Dana: „Recept na lučinu :-) Doba přípravy: 24 hodiny a 30 minut Počet porcí: asi tak 500 g Suroviny: 3 velké bílé jogurty (jeden 500 ml) 1 celá smetana na vaření, nebo šlehačka(250 ml) špetka soli větší hustý cedník plátýnko Postup přípravy receptu V míse smícháme jogurty se smetanou a solí, směs přendáme do cedníku s plátýnkem, trochu překryjeme a cedník položíme na misku, která by měla mít na odkapávání pod cedníkem prostor, aby dobře odkapávala syrovátka po 24 hodin v lednici. Hotovou lučinu si dáme do nějaké plastové krabičky a uložíme si jí v lednici. Měla by takto uchovaná vydržet docela dlouho. Domácí lučina 10 min Jednoduchý recept na výborný krémový sýr. Postup přípravy receptu V misce smícháme 3 velké bílé jogurty se smetanou a přelijeme do cedníku vyloženého plátýnkem, kde necháme odkapat do druhého dne. Poté uskladníme domácí lučinu v ledničce jako běžný sýr. Domácí lučina je krásně krémová a skvěle se hodí na chleba nebo pečivo. :-)“

Lilian Malkina: „Moc a moc děkuju, zkusím to hned!“

Beata: „Dobrý den paní Malkina,chtěla bych Vám jen napsat,že Vás mám moc ráda a Váš humor a usměv mě nabíji pozitivní energii“

Lilian Malkina: „Děkuju“

Eva: „Dobrý den, dotaz nemám, jen mooooc zdravím a děkuji za humor který rozdáváte!!“

Lilian Malkina: „Děkuju“