MasoRecepty z knihy

Špekáčky na černém pivu

A s Martinem Sittou si připravíme lahůdku ze zcela běžných a oblíbených surovin.

Martin Sitta
herec

Martin Sitta

* 18. 11. 1968


4 ks špekáčků
černé pivo
1 ks cibule
1 ks čerstvé chilli papričky
1 ks zelené papriky
1 ks červené papriky
2 až 3 oloupaná rajčata (podle velikosti)
rajský protlak
sladký kečup
sladká chilli omáčka
sójová omáčka
pepř

Špekáčky rozkrojíme napůl a do zapékací mísy klademe špekáčky, podélně nakrájené papriky, cibuli, chilli papričky, rajské, kečup, rajský protlak, sójovou omáčku, sladkou chilli omáčku, opepříme a zalijeme pivem.

Přikryjeme alobalem a dáme péci asi 50 minut při 220°C. Posledních 10 až 15 minut pečeme bez přikrytí. Přílohou je chleba.

Další recepty Celý díl