Maso

Kuřecí prsa na roštu

Nakonec si s Václavem Pštrosem uvaříme něco pikantního z mexické kuchyně.

Václav Pštros
kuchař

Václav Pštros


Rajčatová studená omáčka Pico de gallo

4 ks drcených rajčat
malý svazek koriandru
3 ks jarních cibulek
1 ks chilli papriček
2 stroužky česneku
sůl, pepř
limetková šťáva

Mexická rýže

200 g vařené rýže
100 g tmavé konzervované nebo vařené fazole
svazek koriandru
3 lžíce drcených rajčat (rajčatová omáčka)
1 ks chilli papriček
limetková šťáva
sůl, pepř

Maso

2 ks kuřecích prsíček
100 g sýra

Prsa lehce opečeme, navršíme studenou rajčatovou omáčku, překryjeme strouhaným sýrem a zapečeme. Podáváme s mexickou rýží, salátem nebo fazolovou pastou.

Další recepty Celý díl