Maso

Kachna 3x jinak

A s Václavem Pštrosem ukuchtíme něco z mexické kuchyně.

Václav Pštros
kuchař

Václav Pštros


Česko-mexická kachna

4 ks tortilly
kachní maso
vařené bílé zelí

Mexická kachna

4 ks tortilly
kachní maso
saláty dle chuti (vhodný baby špenát nebo mix listových salátů)
guacamole (omáčka z avokáda: avokádo, limetková šťáva, koriandr)

Asie-mexická kachna

4 ks tortilly
kachní maso
drcená cibulka
koriandr
saláty dle chuti
asijská omáčka (omáčka z drcených chilli papriček, koriandr, limetková šťáva)

Plátky tortilly si lehce opečeme na pánvi a poklademe na ně kousky masa a vařené zelí. Zabalíme jako omeletu a podélně nakrájíme.

Další recepty Celý díl