Pátek

Prosinec

30

David

Dobré ráno s Jedničkou

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 3530  
Sdílet
| Poslat odkaz

Diskuse

• Renata Barosová 4. 1. 2010 07:57 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

Host

Moc děkuji za hosta,p.Rotrová je moje stálice č.1Vaše vysílání je příjemné,Moc děkuji.RENATA

• Andrea Kowecká 4. 1. 2010 07:42 (!) Reagovat 1 +1 -1 0

Super, ale to počasí!

Dobré ráno,
    pustila jsem si nové Dobré ráno a musím říct, že se mi líbí. Hezká moderní grafika, fajn moderátoři. Jen mě trochu po ránu vyděsil moderátor počasí, tuším pan Blaho (křestní si nepamatuji). Mám pocit, že zrovna v počasí se ČT nemusí opičit po komerčních televizích. Snad si vezme pan Blaho jako vzor své kolegyně, ne "rosničky" na Nově. Přeji hodně diváků a pevné nervy, asi je budete potřebovat při čtení čtenářských diskusí :)

• Mameron 4. 1. 2010 08:21 (!) Reagovat 0 +1 -1 0

reagce

Máte mé neskonalé synfonie. Již tradičně sleduji zprávy o počasí na Čt. Ale nový rok nám věru přináší jistá rozčarování.

• ZDENA 4. 1. 2010 07:01 (!) Reagovat (@) 2 +1 -1 0

dětská soutěž

A kde máte soutěž pro děti ?Děti se moc těšili at teď nic děkuji za odpověď

• sakim 9. 1. 2010 03:49 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

tssss

jim kup lizatka a dej jim nejakou hadanku! a maji soutez. boze...:-/

• Radek Ostrava 4. 1. 2010 06:47 (!) Reagovat 2 +1 -1 0

Dobré ráno

Tak tedy dobré ráno. Byl jsem zvědavý na první vysílání nového Dobrého rána, no ale nezlobte se na mě, zatím nic moc. Vždyť je to jak na Nově! Po tom jsem vážně netoužil.

první | předchozí | 342 343 344 345 346 | další | poslední (346)

Pošlete svůj komentář

Vložením komentáře vyjadřujete souhlas s pravidly diskuse. Pokud tato pravidla nedodržíte, váš příspěvek může být upraven či smazán.

*

*

E-mailová adresa nebude v diskusi viditelná. E-mail vyplňte v případě, pokud chcete, aby Vás mohli ostatní čtenáři kontaktovat prostřednictvím našeho webu.

*

Položky označené * jsou povinné.

Sledujte diskusi e-mailem

Příspěvky zadané do diskuse vám budeme posílat na zadanou e-mailovou adresu. Na konci každé zprávy bude odkaz pro odhlášení.

*

*

Pošlete svou připomínku

*

*

*

Stopáž: 144 minut – Rok výroby: 2011 – W
Žánr: Magazín
Počasí

Zítrapolojasno déšť22/26 °C
polojasno déšť

Vysílání pořadu

Tento pořad v současnosti nevysíláme. Můžete si však nechat zaslat zprávu, pokud se objeví v aktuálním vysílání:

Nastavit připomenutí

Starší data vysílání všech dílů najdete kliknutím na následující odkaz.

MobilnĂ­ aplikace ÄŚT