Kluci v akci

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 120548  
Sdílet
| Poslat odkaz

Filip Sajler a Ondřej Slanina divákům zábavnou formou ukazují kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství.

Nejnovější díl

Koncepty městských bister, kde se můžete kvalitně občerstvit a kde můžete zároveň i nakoupit, patří mezi světové trendy. Pod jednou střechou najdete občerstvení od ranních až po večerní hodiny, během dne tu můžete nakoupit maso, ryby, zeleninu, sýry a pečivo. A to vše s jasným místem původu. Jedno takové bistro vám představíme a uvaříme si lahodná jídla, která zde můžete ochutnat. Budou to špecle, jež si můžete připravit třemi různými způsoby. Platýz s cuketovým quichem zas může být inspirací pro vaši večeři doma nebo na chalupě. Sněhové pusinky (meringue) s medovými meruňkami a omáčkou sabayone jsou tak úžasné a v ústech se rozplývající, že jim málokdo odolá.
Videoarchiv
Video Propásli jste některý díl? Vaříte rádi podle videa? Na 300 vydání pořadu od roku 2005 najdete v našem videoarchivu.
Členění masa
Soutěž Jak upravit různé části vepřového nebo hovězího? Podívejte se na schéma s popisem a doporučením, na co se ta která část nejlépe hodí.

Kurz grilování v kulinárním studiu

Kluci v akci zavítali do kulinárního studia na Praze 5 k Alexandře Volfové, kde vedli kurz grilování pro výherkyně soutěže. Společně připravovali vepřovou panenku marinovanou v petrželce a česneku.

Diskuse diváků
  • Kuchtík 13. 9. 2014 18:40

    Pankrácký rynek

    Hm, reklama v přímém přenosu.

  • Tomáš 11. 9. 2014 21:41

    Pánev

    Zdravim vsechny zapalené kuchare, chtel bych se zeptat na vase nazory jake je ne…

  • Karel Kratky 7. 9. 2014 07:02

    Rajcatova seminka

    A s rajcatovymi seminky v druhem receptu budeme delat co? - budeme je louskat …

Tato diskuse je určena pouze k výměně názorů mezi diváky. Pokud chcete zaslat dotaz nebo připomínku tvůrcům pořadu, obraťte se, prosím, přímo na Českou televizi.

Napsat do televize Vstoupit do diskuse

Stopáž: 25 minut – Rok výroby: 2014 – ST  HD
Žánr: Magazín
Nejbližší díly ve vysílání
Zářijové grilování

sobota 6. 9.

Recepty z bistra

sobota 13. 9.

Novinky k pořadu

Upozornění na novinky k tomuto pořadu si přeji zasílat na e-mail: