Přehled dílů

alternative text

Vaříme ve Velkých Losinách

Bramborovo-pórková polévka — Minutkové roštěnky esterházy — Bramborové placky s povidly a vlašskými ořechy

alternative text

Vaříme pro maminky

Kuřecí prso suprême, ravioli s čerstvým sýrem a chřestem — Pečený pstruh se zeleninovou nádivkou a špenátem

alternative text

Hezky česky

Pečený králík na hořčici s bramborami v popelu a mrkev dušená v seně — Pečený krém z kozího sýra a dýně s karamelizovanými blumami

alternative text

Studentská soutěž Sollertia

Glazírovaný srnčí hřbet s liškami, petrželovou pěnou a slanými lívanci — Grilovaný srnčí hřbet s marinovanou hruškou, vinnou omáčkou a ragú z lišek

alternative text

Vaříme pro sportovce

Pečená vejce s cizrnou — Salát z quinoy se sušenými rajčaty, avokádem, ořechy a parmskou šunkou — Kokosová mléčná rýže s opečeným ananasem

alternative text

Jarní polévky

Smetanová polévka s karotkou, bylinkami, citrusy a máslovým pečivem — Hráškový krém s tatarákem z lososa, okurkou v martini a brioškou

alternative text

Sladkosti s Veronikou

Čokoládové lanýže — Karameloví medvídci — Skořicový dort s ostružinami

alternative text

Velikonoční pochoutky II

Pstruh v soli a salát frisée v hořčicovém dresinku — Bramborový krém s olomouckými tvarůžky, křepelčími vejci a řeřichou — Konfit z králíka s petrželovou nádivkou

alternative text

Sýrová II.

Variace nakládaných sýrů — Wrap se smaženým eidamem a zeleninou — Borůvkový cheesecake

alternative text

Retro ČSSR III

Vepřové koleno pečené po selsku s klouzáky — Smažený krkonošský sýr se šunkou