Přehled dílů

alternative text

Věčné lahůdky XVII

Gratinované makarony — Zapékané jehněčí ragú s lilkem, cuketou a rajčatovým konkasé

alternative text

Pečená masa

Citronovo-zázvorové kuřátko s černým rizotem a medovým fenyklem — Pečený hovězí pupek se zauzenou solí a rozmarýnem, ragú z hnědých žampionů — Pečená krkovice rolovaná s bylinkovou strouhankou

alternative text

Recepty od diváků II

Šumavští vrabci s Uhlířovic mačkanými knedlíky a špenátem — Koláč s kysaným zelím a klobáskou — Slovenská domácí mortadella

alternative text

Velikonoční pochoutky

Ořechový chléb — Svěží vajíčkový salát — Jehněčí špízy s pečenou mrkví a brambůrky — Tvarohové muffiny

alternative text

Postní

Zeleninová tempura s jogurtovou omáčkou — Pečené plněné cibule se šťouchanými batáty — Pstruh pečený na másle s kapary, barevnou mrkví a pohankou

alternative text

Vítání jara

Svěží jarní salát s bylinkami a zastřeným vejcem — Měšce z králičích stehen plněné kořenovou zeleninou s tymiánovým bramborovým pyré — Vanilkový tvarahový krém s jahodovým coulis s kardamomem

alternative text

Vaříme se Zdeňkem

Ve slanině balená vepřová panenka s mačkanou kořenovou zeleninou a šalotkovou omáčkou — Presovaná terina z pečených kachních stehen s jablečným pyré a bramborovým knedlíčkem s brusinkami — Marinované kuřecí prso se zeleninovým bulgurem

alternative text

Legendy české kuchyně – Pavel Sapík

Dýňové velouté — Mořský ďas v panchette s petrželovým pyré — Dezert Pavlova

alternative text

Domácí pečení VIII

„Slepý myši“ s česnekem — Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem — Kakaový drobenkový koláč se zakysanou smetanou

alternative text

Protichřipková II

Chlebíček s pyré z červené řepy a kozím sýrem — Chlebíček s  křenovým tvarohem a pražskou šunkou — Pošírovaná treska s česnekovo-petrželkovým máslem a pečenou kořenovou zeleninou — Jogurt se zázvorem, chia semínky a banánem ve slaném karamelu