Přehled dílů

alternative text

Věčné lahůdky XVIII.

Fish and chips — Domácí carpaccio

alternative text

Valentýnské pochoutky III.

Seviche z krevet s citronovou majonézou — Kačeří prso s bylinkovou krustou, levandulovou šťávou a baby karotkou — Mille-feuille s jahodami

alternative text

Legendy české kuchyně - Miroslav Kalina

Bažant na divoko podle Mirka Kaliny — Sumec pošírovaný v uzeném másle s teplým kroupovým salátem a křenovou omáčkou

alternative text

Protichřipková III

Slaný dýňový koláč — Polévka z červené řepy s křenovými šťouchanými bramborami a smaženou cibulí — Pečený hovězí krk na zázvoru, chilli a česneku s rýžovými nudlemi

alternative text

Vánoční pochoutky

Vánoční paštika s koňakem a vlašskými ořechy — Nepečené kávové jour bonbony — Nepečené oříškové pralinky

alternative text

Zachraň jídlo

Chlebová buchta s čokoládou — Masovo-zeleninové stir-fry — Pečená mrkev s chimchurri omáčkou z mrkvové natě

alternative text

Legendy české kuchyně - Jiří Roith

Kuřecí supréme s omáčkou beurre blanc, opečenými bylinkovými brambůrky a hráškovým pyré

alternative text

Svatomartinská

Husa pečená na kysaném zelí s bramborami — Marinované kachní prso „na minutku“ se salátem z červené řepy s čerstvým křenem a koriandrem — Sváteční makovec s koňakem, rozinkami a čokoládou

alternative text

Česká klasika XV

Srnčí kýta na smetaně podle Jiřího Kodeta — Olejová bábovka dědy Leopolda

alternative text

Domácí sladkosti III

Čoko-pivní dortíky s pivním karamelem a jahodami — Babiččiny vdolky s parádou — Čokoládový bezlepkový dort se sušenými švestkami a šmakounem