Přehled dílů

alternative text

Legendy české kuchyně - Jiří Roith

Kuřecí supréme s omáčkou beurre blanc, opečenými bylinkovými brambůrky a hráškovým pyré

alternative text

Svatomartinská

Husa pečená na kysaném zelí s bramborami — Marinované kachní prso „na minutku“ se salátem z červené řepy s čerstvým křenem a koriandrem — Sváteční makovec s koňakem, rozinkami a čokoládou

alternative text

Česká klasika XV

Srnčí kýta na smetaně podle Jiřího Kodeta — Olejová bábovka dědy Leopolda

alternative text

Domácí sladkosti III

Čoko-pivní dortíky s pivním karamelem a jahodami — Babiččiny vdolky s parádou — Čokoládový bezlepkový dort se sušenými švestkami a šmakounem

alternative text

Domácí pečení IX

Portobello zapečené s cuketou a vepřovým masem — Pečená roláda z kachny plněná hruškami s bramborovo-meduňkovými plackami

alternative text

Havajské pochoutky s Petrem Nožičkou

Havajská hovězí žebra „Kalbi beef ribs“ — Havajské masové kuličky s kokosovou krustou, ananasovou salsou, omáčkou a česněkovým aioli — Havajská mahi mahi s dušenou zeleninou a červenou rýží

alternative text

Farmářské recepty

Dýňovo-rebarborové pyré s mandlovou drobenkou a tvarohovou zmrzlinou — Pikantní dušený hovězí krk s pohankovou nádivkou — Farmářské kuře s karotkovým kréme

alternative text

Recepty od diváků IV

Vajíčka na hniličku s křenem — Vepřové koleno pečené v pikantní marinádě — Šterc — Čokoládový perník

alternative text

Bagety na cesty

Bánh mì bageta s vepřovým trhaným masem — Tortilla wrap s hráškovým pyré a cottage sýrem — Fitness croissant s krabím salátem

alternative text

500. díl

Jelení kýta pečená v rozmarýnu se šípkovou omáčkou a domácími kroketami — Filet candáta se sezamovou krustou v šafránovém másle, zázvorová karotka, hráškové pyré s koriandrem a máslová omáčka s kaviárem