29 minut

Střední Portugalsko

Obsah dílu

Pão de Ló

Části dílu

10:57
Pão de Ló
    Přehrát celé video

    Recepty

    Stopáž25 minut
    Další díl
    RETRO ČSSR I

    Přehled dílů

    732 dostupných
    Stopáž26 minut

    Vegetariánské recepty s vůní Orientu

    Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

    20. 4. 2024 na ČT1
    Stopáž25 minut

    Jarní menu Josefa Maršálka

    Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

    13. 4. 2024 na ČT1
    Stopáž26 minut

    Kachní menu

    Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

    6. 4. 2024 na ČT1
    Stopáž26 minut

    Velikonoční menu

    Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

    30. 3. 2024 na ČT1
    Stopáž26 minut

    Jehněčí menu

    Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

    23. 3. 2024 na ČT1
    Stopáž25 minut

    Česká klasika v moderním pojetí II

    Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

    16. 3. 2024 na ČT1
    Stopáž25 minut

    Masové speciality na chlebu

    Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

    9. 3. 2024 na ČT1
    Stopáž26 minut

    Česká klasika v moderním pojetí

    Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

    2. 3. 2024 na ČT1
    Stopáž26 minut

    Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

    Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

    24. 2. 2024 na ČT1
    Stopáž25 minut

    Inspirace z kuchařské olympiády

    Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

    17. 2. 2024 na ČT1

    Kluci v akci na sociálních sítích

    Napište nám