26 minut

Chalupářská II.

Obsah dílu

Grilované uzené koleno v zázvorově-pivní marinádě s jablkovo-křenovým chutney — Kari steak z krkovice — Zázvorový perník s jablky — Zapékané brambory se sýrovou nádivkou

Části dílu

03:36
Grilované uzené koleno v zázvorově-pivní marinádě s jablkovo-křenovým chutney
    09:49
    Soutěž
      10:21
      Kari steak z krkovice
        16:38
        Zapékané brambory se sýrovou nádivkou
          19:37
          Zázvorový perník s jablky
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž25 minut
            Další díl
            Letní grilování II.

            Přehled dílů

            731 dostupných
            Stopáž25 minut

            Jarní menu Josefa Maršálka

            Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

            13. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Kachní menu

            Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

            6. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Velikonoční menu

            Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

            30. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Jehněčí menu

            Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

            23. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Česká klasika v moderním pojetí II

            Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

            16. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Masové speciality na chlebu

            Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

            9. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Česká klasika v moderním pojetí

            Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

            2. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

            Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

            24. 2. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Inspirace z kuchařské olympiády

            Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

            17. 2. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Valentýnské pochoutky VI

            Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

            10. 2. 2024 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám