Svíčková na několik způsobů. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Nedělní svíčková omáčka je v každé druhé české rodině svátečním jídlem. A v každé rodině se vaří trochu jinak. V první řadě je třeba nakoupit dobré a kvalitní maso. Výtečné zadní hovězí a svíčkovou z mladých býčků (maximální stáří 24 měsíců) jsme jeli nakoupit do jednoho z pražských hypermarketů. Maso si tu sami bourají, tudíž zákazníkům zaručí tu nejvyšší kvalitu. A dokonce ve vlastní výrobně produkují bezlepkové masné výrobky! Pravou svíčkovou nám před kamerou bravurně odseparoval mistr řezník Roman Huf.
 
V tomto dílu můžeme nahlédnout do receptur Kluků v akci, kteří ke svíčkové přichystají samozřejmě i lahodný kynutý knedlíček. Aby však učinili nejlepšímu kusu masa z mladého býčka – svíčkové pečeni zadost, upečou světoznámou svíčkovou Wellington, zapékanou v listovém těstě, a rychlou „minutkovou“ svíčkovou s omáčkou a bramborovými noky.

Recepty v tomto dílu

Stopáž22 minut
Rok výroby 2007
 P ST 4:3