Recepty
Zadejte hledané slovo v ingrediencích, postupech či popisech receptů:
Zeleninová jídla
- Fazolový burger
- Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou
- Pakora
- Šátečky s chřestem a sýrem
- Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše
- Tarte flambée s kysaným zelím a slaninou
- Špenátové lívance s jahelnou majonézou
- Zeleninová zapečená tortilla s kuřecím masem
- Smažené brambory s restovanými fazolkami a česnekovým dipem
- Špenátová palačinka plněná blanšírovaným zelím, čedarem a křenem
- Kroketa, mrkvové pyré, houby
- Slaný koláč z křehkého těsta se zeleninou a čerstvým sýrem
- Chřest na kyselo s jahodovým sabayonem
- Brambory konfitované v kachním sádle
- Sladkokyselé špičaté zelí
- Zeleninová kari rýže
- Italské risotto s chřestem a červenou řepou
- Plněná rajčata s bramborem a slaninou
- Smažené hranolky z celeru se sojanézou
- Ratatouille po pardubicku
- Květákový mozeček
- Pečená podzimní zelenina s jablkem, dýňovým olejem a zastřeným vejcem
- Variace červené řepy se sýrem, pomerančovou redukcí, koprovým olejem a grissini
- Mrkev na smetaně
- Smažený chřest s citronovou majonézou
- Quiche s ricottou a chřestem
- Grilované brambory a biltong salát
- Risi bisi
- Zapékaná zelenina s balkánským sýrem
- Uzené brambory a cibule s omáčkou z nivy
- Slaný dýňový koláč
- Pečená mrkev s chimchurri omáčkou z mrkvové natě
- Masovo-zeleninové stir-fry
- Šterc
- Pečené brambory v popelu s uzenou rybou a bramborovou omáčkou
- Pečená dýně v papilotě s jablečnou omáčkou
- Zeleninový špíz s pestem z vlašských ořechů a grilované brambory
- Obrácený cibulový kuláč
- Vege portobello burger
- Pečené plněné cibule se šťouchanými batáty
- Zeleninová tempura s jogurtovou omáčkou
- „Slepý myši“ s česnekem
- Gratinované zeleninové ragú
- Zapékaný lilek s cuketou a parmezánem
- Glazovaná mrkev s lískovými ořechy a křenovou panna cottou
- Jarní rizoto s hráškem, chřestem, rukolou a bylinkami
- Listový větrník plněný džemem z kořenové zeleniny
- Pyré z kořenové zeleniny zapečené s bylinkovým bešamelem a tempehem
- Celerové krokety s žampionovým ragú
- Pórkové ragú s čočkou a muškátovou bramborovou kaší
- Kôprový osúch
- Patro (brambory pečené s jablky)
- Karotkový krém se zázvorem, quinoou a koriandrem
- Grilovaná zelenina s bazalkou, pošírovaným vejcem a parmezánem
- Artyčoky s rajčátkem a petrželovým máslem
- Chřestovo-špenátový mousse s křepelčím vajíčkem, marinovaným chřestem a řeřichovým pestem
- Vegetariánské placičky
- Bramborové placky s řepným sirobem
- Vegetariánský burger s cuketou a tofu
- Plněné cuketové květy
- Artyčoky podle Reine Sammut
- Ratatouille
- Provensálská rajčata
- Kaviár z lilku
- Bylinková cuketka s karotkovým salátem
- Chřest na bádenský způsob trochu jinak
- Zeleninový guláš s fazolemi adzuki a rýží basmati
- Zapečené papriky plněné zeleninou a sýrem
- Jablko-křenové kanapky
- Kimči
- Bramborové knedlíky s růžičkovou kapustou a smaženou cibulkou
- Smažený květák v pivním těstíčku
- Bramborové zelňáky s povidly
- Sejkory
- Bramboráčky
- Lečo a husí játra (lecsó és libamáj)
- Brambory na loupačku s žampionovým tvarohem
- Zapékané brambory se sýrovou nádivkou
- Zelenina vařená v bylinkové páře
- Francouzská vaječná omeleta se zeleným chřestem
- Košíčky s květákovým kari
- Provensálské koláčky
- Rajta – jogurtový salát
- Zeleninové kari
- Zelné šneky
- Knížecí řízek s lepenicí
- Lněné chipsy
- Koláček s bílým chřestem, jahodami a pomerančovým mascarpone
- Zapečený chřest s bylinkovým máslem a šunkou od kosti
- Chřest s omáčkou choron
- Fitness bramborák
- Tortilla de patata [bramborová tortija]
- Kapusťák (kapustový prejt) s cibulovým salátem
- Zeleninový koláč
- Guláš z kapusty
- Staropražský chřest
- Dušená mrkev s noky
- Mrkvové placky
- Okurkový špalíček plněný rajčatovo-ančovičkovou salsou
- Středomořský salát s cizrnou
- Zelné lívance
- Dýňový kompot s badyánem, skořicí a hřebíčkem
- Dýňový cheesecake
- Grilovaný květák se sýrovou omáčkou
- Cibulový salát
- Zelný závin
- Rýže congri
- Tofu s rýží
- Smažené olivy s citronovou majonézou
- Marinovaná zelenina s kozím sýrem
- Smaženice s kapustou
- Pečené papriky se sýrem
- Zeleninový krém s bílým portským vínem
- Sójové ragú se zeleninou a houbami
- Rychlokvašená zelenina
- Zeleninová pasta chiang mai
- Zeleninová směs „caponata”
- Koláč se šproty, zeleninou a blaťáckým zlatem
- Richardovy zeleninové kuličky
- Těstoviny se špenátem a parmezánem
- Bylinkový sendvič
- Holandská omáčka s vařeným chřestem
- Polenta se zeleninovo-houbovou omáčkou
- Lilkové chipsy
- Pečené šalotky a česnek v kávové marinádě
- Pečený celer s paprikovou pomazánkou a preclíkem
- Vodní špenát s česnekem
- Artyčoky s sherry
- Tzatziki
- Vařený pórek s vejcem, ranými brambory a koprovou omáčkou
- Dušený fenykl v pomerančích s jasmínovo-mátovo-limetovou rýží
- Smažené žluté nudle se zeleninou
- Nem jarní rolka
- Zelné placky
- Klitšuri
- Kapustové karbanátky
- Cukety plněné zeleninovým kuskusem a římský salát se sušenými rajčaty
- Zeleninový salát se zastřeným vejcem
- Jarní salát se sýrovými kroketami a chřestem
- Bouřlivák (Urnebes salata), pečené papriky a kukuřičný chléb (Srpska proja)
- Tofu ve vinném těstíčku se zeleninou a limetovými brambůrky