Moučníky a cukroví

Jahody s vanilkovo-kokosovým krémem, pistáciovými oříšky a máslovými sušenkami

Letos o něco dříve dozrávají jahody a volají po nových chuťových kombinacích. Zde máme jeden tip na dobroučký a snadný recept!

4 porce

500 g jahod
2 vanilkové cukry
snítka máty
200 ml kokosového krému
1 vanilkový lusk
150 g pistáciových loupaných oříšků
200 g máslových sušenek
50 g kokosového tuku

Jahody nakrájíme na menší kousky a smícháme s cukrem a nasekanou mátou. Kokosový krém prohřejeme spolu s obsahem vanilkového lusku. Oříšky lehce nadrtíme. Sušenky rozmačkáme a smícháme s kokosovým tukem. Do sklenic vkládáme jednotlivé vrstvy, popřípadě zopakujeme, máme-li větší poháry.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl