Ryby a mořské plody

Amur smažený v pivním těstíčku s koriandrovou majonézou a šafránovou ředkví

Bonus pro internet

4 porce

Ryba a pivní těstíčko

600 g filetu bez kůže
100 g hladké mouky
20 ml světlé sojové omáčky
150 ml světlého piva
3 lžíce hořčice
1 vejce
mletý pepř
sůl

Ředkev

1 bílá ředkev
30 g másla
šafrán (prášek)
sůl

Majonéza

200 g majonézy
hrst sekaného koriandru
šťáva z 1/2 limetky
2 lžíce hnědého cukru

Amur smažený v pivním těstíčku

Amur smažený v pivním těstíčku

Amur smažený v pivním těstíčku s koriandrovou majonézou a šafránovou ředkví

Ohodnoťte tento recept: 

2 hlasů

Další recepty Celý díl