Kde jsem:

Probuď Déčko!

Robert Sedláček — Lidé — Česká televize

režisér, scenárista

narozen 7. června 1973

Režisér a scenárista Robert Sedláček vystudoval dokumentární tvorbu na FAMU v Praze. V roce 2006 natočil celovečerní film Pravidla lži z prostředí terapeutické komunity. Za scénář k tomuto filmu získal Českého lva. Věnuje se i politickým dokumentům a v roce 2007 natočil pro Českou televizi, Televizní studio Brno dokument Miloš Zeman - nekrolog politika a oslava Vysočiny.

Výběrová filmografie

  • Dědictví aneb Kurva se neříká, 2014
  • České století, 2013
  • Ženy, které nenávidí muže, 2012
  • Rodina je základ státu, 2011
  • Sráči, 2010
  • Největší z Čechů, 2010
  • Muži v říji, 2009
  • Miloš Zeman - nekrolog politika a oslava Vysočiny, 2007
  • Příběhy domů: Pohled kláštera, 2007
  • Cesta k moci, 2006
  • Pravidla lži, 2006
  • Lesk a bída země české, Karel Svoboda pohledem Roberta Sedláčka, 2001
  • Sága Romů, 2001
  • Bělorusko ve Stalinově stínu, 2000
  • Tenkrát (trilogie), 1999, 2000, 2002
  • František Čuba: slušovický zázrak, 1999
  • Východ, 1998
  • Sibiř na konci tisíciletí, 1998
  • Moravská apokalypsa, 1997
  • České porno, 1997
  • Skinheads, 1997

Odkazy