Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

David Karas — Lidé — Česká televize

kameraman

David Karas vystudoval střední odbornou školu, obor fotografie. V TS Ostrava se jako kameraman podílí na řadě cyklických i solitérních pořadů. Jak sám uvádí, jeho specializací je natáčení pod vodou.

Výběrová filmografie:

  • Strážce duší (2001)
  • O Ječmínkovi (2002)
  • Kobova garáž (2002)
  • Na oblasti (2005)
  • Obrazy, slova a svědomí (2005)
  • Když maškary mohou do chrámu (2005)
  • Evropa za klavírem (2009)

TV Pořady:

  • Dobré ráno s Jedničkou
  • Jak se vede, sousede
  • Bludiště
  • Ta naše povaha česká
  • Divadlo žije!
  • Na stopě
  • Náš venkov
  • Šikulové

Odkazy