42 minut

22. května 2009

Obsah dílu

Ilona Csáková — Tomáš Baránek — Jaromír Joo a tygříci

Části dílu

00:27
Úvod
    05:16
    Ilona Csáková
      Už v loňském roce psal bulvární tisk o tom, že zpěvačka Ilona Csáková je těhotná, ale Iloně se toto přání skutečně vyplnilo až letos. Na svoji novou životní etapu se velmi těší a Jan Kraus jí chtěl dát několik dobrých rad k výchově dítěte. Protože má zkušenosti pouze s výchovou synů, velmi ho zajímalo, zda se Iloně narodí chlapec nebo holčička. Přesto, že si tohle tajemství chtěla nechat pro sebe, z jejích odpovědí můžete leccos vytušit.
      18:46
      Tomáš Baránek
        Spisovatel Tomáš Baránek je autorem knihy „Jak sbalit ženu“, která vznikla po jeho dlouhodobé soustředěnosti na dané téma. Jana Krause zajímaly konkrétní techniky a tipy na úspěšné zvládnutí dovednosti zaujmout něžné pohlaví. Uslyšíte také, jakých chyb se muži nejčastěji dopouštějí a co je to např. pachová zkouška.
        32:38
        Jaromír Joo a tygříci
          Jaromír Joo je principálem rodinného cirkusu Jo-Joo a přivezl s sebou pět malých tygrů sibiřských, kteří se narodili v jeho cirkuse. Tři tygřata z prvního vrhu jejich matka odmítla a pan Joo se svoji ženou je odchovávají na umělé výživě. Jednoho z tygříků pojmenovali po Janu Krausovi, údajně kvůli jeho charakterovým vlastnostem.
          Přehrát celé video
          Stopáž44 minut
          Další díl
          29. května 2009

          Napište nám