39 minut

9. února 2007

Obsah dílu

Jiří Suchý — Kateřina Cajthamlová — Miroslav Smejkal

Části dílu

03:35
Jiří Suchý
    Jiří Suchý na přání moderátora pátrá, kdy v sobě objevil schopnost psaní textů. První básničku složil už v sedmi letech, měla 25 slok a dodnes si ji pamatuje. Také prozradí, jak vypadala jeho neobvyklá svatba, která se nekonala na radnici, ale u něj doma. Jaká opatření museli udělat, aby byl sňatek platný. Jiří Suchý se také zmíní o tom, že jako mladý kluk byl velice plachý, stydlivý a ve vztahu k ženám neaktivní. A samozřejmě zavzpomíná na začátky divadla Semafor a spolupráci s Jiřím Šlitrem i Jitkou Molavcovou.
    19:02
    Kateřina Cajthamlová
      Dietoložka Kateřina Cajthamlová Janu Krausovi doporučí, co by měl udělat, kdyby chtěl zhubnout jeden kilogram. Nejdřív by měl hubnout tuk, pak teprve svaly. Pokud chceme nabrat svalovou hmotu, nezbývá než jíst pravidelně a stravu bohatou na bílkoviny a ještě k tomu pravidelně posilovat. Kateřina Cajthamlová je dále přesvědčená, že diety nefungují, protože je nemožné napsat jednu univerzální dietu, která by zabrala všem.
      30:21
      Miroslav Smejkal
        „Bublinkář“ Miroslav Smejkal Janu Krausovi prozradí vše o bublinách a tzv. Bubble Show. Názorně předvede, co všechno s bublinami umí. Do jedné takové bubliny dokonce schová Jana Krause!
        Přehrát celé video
        Stopáž38 minut
        Další díl
        16. února 2007

        Napište nám