89 minut

7. září 2011

Obsah dílu

1. Rehabilitace - Mgr.Michal Cypris — 2. Kolik stojí školák - Lenka Krbcová — 3. Obouvání těhotných — 4. Tašky do školy a pomůcky - Mgr. Hana Bryndová — 5. Bydlení - předsíň - Alžběta Prachatická — 6. Zlata Adamovská — 7. Budování psychické odolnosti - PhDr. Katarina Lomská Filasová a Anita Michajlukova

Části dílu

03:35
Podiatrie - rehabilitace - 1. část
    21:31
    Obouvání těhotných
      Ve středu si náš host Tomáš Pechan spolu s Mgr. Michalem Cyprisem zkontrolovali, na jakých podpatcích přišla do studia moderovat Jana Havrdová. Jako nastávající maminka by totiž měla zvolit nízké, pohodlné a odvětrané boty.
      46:18
      S novým batohem do školy to jde líp!
        Školáci už dávno vyrazili do školy, takže by se vás už problém s výběrem vhodné školní tašky či batohu neměl týkat. Ale zrovna právě vaše dítko nosí do školy více učebnic a sešitů než vloni a už se mu tam všechny pomůcky nevejdou.
        54:49
        Předsíň - oko do bytu
          Tak takto se běžně označuje prostor, který nás obklopí jako první po návratu domů, vítáme tady naše návštěvy, je to místo, kam vcházíme za přáteli. Jak by měla být správně předsíň uspořádána, co by v ní nemělo chybět a zda má v ní být také dekorace, jsme se ve středu zeptali bytové architektky Alžběty Prachatické.
          62:04
          Víte, co je LIFE coaching?
            Když se nám nedaří to, co chceme, necítíme se úspěšní, nemáme dobré partnerské vztahy, či nejsme zdraví, má to vždy příčinu, důvod... A právě hledáním příčin, které stojí z našimi neúspěchy, se zabývá Life coaching.
            82:42
            Podiatrie - rehabilitace - 2. část
              Přehrát celé video
              Stopáž90 minut
              Další díl
              8. září 2011

              Přehled dílů

               

              Sama doma na sociálních sítích

              Napište nám