38 minut

3. června 2013

Obsah dílu

Chybou úředníků přijdou o miliony a své podnikání — Převratný způsob léčby rakoviny pojišťovny nechtějí proplácet — Neobjasněná krádež letadla

Části dílu

01:04
Chybou úředníků přijdou o miliony a své podnikání
    Vláda premiéra Nečase má podporu podnikání jako jednu z priorit. Jestli ale uvidí tuhle reportáž, zřejmě se budou ministři hodně divit. Různé odnože státu totiž s touto vládní prioritou nakládají posvém. Na vlastní kůži to pocítili dva bratři z Táborska. S posvěcením úřadů si postavili živnost vedle budoucí dálnice. Teď se ale dozvěděli, že jejich mnohamilionová investice má padnout za oběť chaosu mezi úředníky. Co se stalo?
    12:57
    Převratný způsob léčby rakoviny pojišťovny nechtějí proplácet
      Nebýt profesora Františka Antoše, dvacetiletá Kristýna by dnes už nežila. Onkologové, v jejichž péči byla, jí už nedávali naději. Onemocněla neobvyklou formou rakoviny, na kterou tradiční metody nezabírají. Díky shodě náhod se dostala k už zmíněnému chirurgovi, který razí převratný způsob léčby. Přestože má obrovské výsledky, zdravotní pojišťovny ji nehradí.
      24:50
      Neobjasněná krádež letadla
        Že se letadlo dá unést, to samozřejmě každý ví. Ale dá se letadlo ukrást? Ukážeme vám, že u nás je i taková krádež možná. Před dvanácti lety se stala panu Navrátilovi. Stačilo na to několik machinací s doklady při letu do Mongolska. Když stroj odlétal z Přerova, byl ještě pana Navrátila. Poté, co přistál v Ulánbátaru, už jeho nebyl. Na neobvyklou krádež jsme v našem pořadu poprvé ukázali před šesti lety. Co se od té doby změnilo? Nejenom že policie dosud nedokázala odhalit pachatele, ale pan Navrátil musí leasing za ukradené letadlo splácet. Komu? Tomu, koho po celou dobu podezírá, že trik naplánoval.
        Přehrát celé video
        Stopáž37 minut
        Další díl
        10. června 2013

        Reportéři ČT na sociálních sítích

        Napište nám