26 minut

Mistři ze Singapuru

Obsah dílu

Vepřový bok podle Liao Fan — Marinovaný losos se salsou z jablka a řapíkatého celeru, avokádový krém a křenový crème fraîche — Pěna z bílé čokolády s mangem a marinovaným vodním melounem

Části dílu

02:23
Vepřový bok podle Liao Fan
    10:41
    Marinovaný losos se salsou z jablka a řapíkatého celeru, avokádový krém a křenový crème fraîche
      16:39
      Pěna z bílé čokolády s mangem a marinovaným vodním melounem
        Přehrát celé video

        Recepty

        Stopáž25 minut
        Další díl
        Kde se pivo vaří, tam se dobře daří

        Přehled dílů

        728 dostupných
        Stopáž26 minut

        Jehněčí menu

        Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

        23. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Česká klasika v moderním pojetí II

        Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

        16. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Masové speciality na chlebu

        Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

        9. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Česká klasika v moderním pojetí

        Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

        2. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

        Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

        24. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Inspirace z kuchařské olympiády

        Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

        17. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Valentýnské pochoutky VI

        Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

        10. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Úsporná

        Šakšuka — Červené fazole s křupavou zeleninkou, petrželkou a kuřecími stehny — Hrachová kaše trochu jinak

        3. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Vánoční svátky v kuchyni Ondřeje Slaniny a Josefa Maršálka

        Vánoční štola s marcipánem — Kringel s tvarohem a malinami — Empanady s kuřecím masem, brusinkami a mandlemi

        16. 12. 2023 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Silvestrovské nápady na bezlepkové menu Ondřeje Slaniny a Radky Vrzalové

        Bezlepkové večky s domácím vlašským salátem — Bezlepkové sýrovo-mandlové krekry — Čočka po indicku se zeleninou

        9. 12. 2023 na ČT1

        Kluci v akci na sociálních sítích

        Napište nám