25 minut

Čarodějnické vaření

Obsah dílu

Paprikové lečo se špekáčky — Jehněčí kebaby na tortille s koriandrovo-limetovou majonézou — Jahodový kynutý závin — Pleťové masky

Části dílu

02:23
Paprikové lečo se špekáčky
    08:35
    Jehněčí kebaby na tortille s koriandrovo-limetovou majonézou
      13:42
      Jahodový kynutý závin
        19:41
        Pleťové masky
          Přehrát celé video

          Recepty

          Stopáž25 minut
          Další díl
          Chřest v plné sezóně

          Přehled dílů

          728 dostupných
          Stopáž26 minut

          Jehněčí menu

          Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

          23. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Česká klasika v moderním pojetí II

          Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

          16. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Masové speciality na chlebu

          Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

          9. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Česká klasika v moderním pojetí

          Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

          2. 3. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

          Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

          24. 2. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Inspirace z kuchařské olympiády

          Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

          17. 2. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Valentýnské pochoutky VI

          Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

          10. 2. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Úsporná

          Šakšuka — Červené fazole s křupavou zeleninkou, petrželkou a kuřecími stehny — Hrachová kaše trochu jinak

          3. 2. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Vánoční svátky v kuchyni Ondřeje Slaniny a Josefa Maršálka

          Vánoční štola s marcipánem — Kringel s tvarohem a malinami — Empanady s kuřecím masem, brusinkami a mandlemi

          16. 12. 2023 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Silvestrovské nápady na bezlepkové menu Ondřeje Slaniny a Radky Vrzalové

          Bezlepkové večky s domácím vlašským salátem — Bezlepkové sýrovo-mandlové krekry — Čočka po indicku se zeleninou

          9. 12. 2023 na ČT1

          Kluci v akci na sociálních sítích

          Napište nám