iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
31. 5. 2010
17:30 na ČT1

1 2 3 4 5

57 hlasů
38208
zhlédnutí

Kluci v akci

Vaření pod stromy

Bramborové placky z Vysočiny — Hrachové karbenátky — Grilovaný candát s glazovanou karotkou, jablkem a lipovým medem

22 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Bramborové placky z Vysočiny

    3:00 do playlistu

    Bramborové placky z Vysočiny
    Chutnají jako vylepšené bramboráky, ale bramboráky to nejsou. Co to je? Jsou to placky z Vysočiny, postaru „placek“ – to v případě, když se z těsta upekla jedna velká placka v pekáči.

  • Hrachové karbenátky

    8:05 do playlistu

    Hrachové karbenátky
    Hrachové karbenátky či karbanátky směle nahradí i ty masové. Hodnotná luštěnina zasytí, obsahuje hodně vlákniny a věřte, moc si pochutnáte.

  • Grilovaný candát s glazovanou karotkou, jablkem a lipovým medem

    14:00 do playlistu

    Grilovaný candát s glazovanou karotkou, jablkem a lipovým medem
    K delikátní rybě, kterou candát bezesporu je, patří i luxusní příloha – skvělá karotka s jablkem doprovázená lipovým medem, kardamomem a mátou nemá chybu. Candát je ryba sezonní, v čerstvé formě dostupná nejlépe v období jarních a podzimních výlovů. Vhodnou alternativou je nákup mražené ryby, která je k dostání celoročně.

Přehrát vše

Související