Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Chrudim prohrála s Barcelonou i kvůli neuznanému gólu

Barcelona - Futsalisté Chrudimi vstoupili do elitní skupiny Futsal Cupu porážkou 0:6 na hřišti favorizované Barcelony. Dva góly inkasovali v úvodu zápasu, poté byli dlouho lepším týmem, ovšem třikrát nastřelili konstrukci branky a nebyl jim uznán regulérní gól. Domácí rozhodli až v posledních osmi minutách. V druhém utkání skupiny B vyhrál ázerbájdžánský Araz Naxcivan 5:3 nad Eindhovenem. Do Final Four postoupí jen vítěz skupiny.

Radost futsalistů Chrudimi
zdroj: www.fkerapack.cz

Chrudim chtěla být od začátku aktivní, ale to se jí nepovedlo. Už po 140 vteřinách se prosadila velezkušená hvězda domácích Javi Rodríguez, navíc v 8. minutě po brejku zvýšil Wilde. Jenže Chrudim to nepoložilo a v závěru poločasu sahala po vyrovnání.

Nejprve se Rešetárova střela pustila do biliáru mezi oběma tyčemi a míč byl celým objemem za brankovou čárou, ovšem rozhodčí to přehlédli a gól neuznali. Krátce nato trefil tyč i Max. Konstrukce branky zachránila Barcelonu také po změně stran.

Když Chrudim nevyužila své šance, Barcelona v poslední osmiminutovce definitivně rozhodla góly Torrase, Santose a Javiho Rodrígueze, který dovršil hattrick: nejprve se prosadil hlavou přímo po brankářově výkopu a následně proměnil pokutový kop.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články