TÉMA

Josef Zickler

Kdo usiluje o hlasy voličů v Karlovarském kraji? Anketa s lídry, kteří se nedostali do debaty ČT

Česká televize zahájila předvolební vysílání. Ve středu se v něm detailně věnuje Karlovarskému kraji. Kromě večerní předvolební debaty s lídry devíti kandidátek s největším volebním potenciálem ČT představí také odpovědi dalších kandidujících stran, hnutí a koalic na základní otázky fungování jejich kraje.
9. 9. 2020|

Cibulka: Euro znamená další smyčku na našem krku

Přijetí eura znamená další a možná poslední smyčku na našem krku, když druhý konec provazu bude držet banda fízlů v Bruselu, uvedl v předvolební diskusi pořadu Politické spektrum lídr pražské kandidátky hnutí Volte pravý blok www.cibulka.net Petr Cibulka. Podobně jako většina diskutujících zástupců stran a hnutí se tak domnívá, že by Česko euro přijímat nemělo. Podle Jaroslava Kuchaře (Rozumní) by se zavedením eura vstoupila ČR do klubu předlužených, namísto do klubu bohatých.
7. 10. 2017Aktualizováno7. 10. 2017, 18:19|
Volby 2017

Zickler: Řád národa podporuje znovuzavedení vojenské služby. Na šest měsíců

Hnutí Řád národa – Vlastenecká unie je pro znovuzavedení vojenské služby, trvat by měla šest měsíců. V pořadu Události, komentáře to řekl volební lídr strany Josef Zickler. „Je velice důležité hovořit o tom, že musíme především vychovat naše občany k tomu, aby měli vůbec chuť bránit svoji vlast,“ uvedl Zickler.
22. 9. 2017|