TÉMA

Havárie policejního BMW

Havárie policejního BMW

Policejní prezidium: Svezení Kruliše bylo plněním služebních úkolů

Přítomností zástupce šéfa hradního protokolu Vladimíra Kruliše v policejním voze BMW i8 nebyly porušeny předpisy. Uvedlo to policejní prezidium. Auto za čtyři miliony havarovalo na konci května během předváděcí jízdy pro doprovod prezidenta Miloše Zemana v rámci jeho návštěvy Jihomoravského kraje. Prezentaci prezidium chápe jako „plnění služebních nebo pracovních úkolů“.
23. 6. 2017Aktualizováno23. 6. 2017, 18:13|
Havárie policejního BMW

Zemanův protokolář Kruliš opustil nemocnici, nabourané auto převzala BMW

Zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš byl propuštěn z brněnské nemocnice, kde se léčil po nehodě v policejním BMW. Je v domácím léčení, kde se věnuje rehabilitaci. Zraněný policista, který vůz zřejmě řídil, zůstává v péči lékařů. Zapůjčený automobil již policie vrátila firmě BMW, která je podrobí expertíze.
19. 6. 2017Aktualizováno19. 6. 2017, 16:58|
Havárie policejního BMW

Člen Zemanova protokolu dál zůstává v nemocnici. Inspekce zkoumá, co dělal v policejním BMW

Člen hradního protokolu Vladimír Kruliš je stále ve Fakultní nemocnici v Brně. Zprávu o jeho propuštění, kterou v pondělí odvysílala televize Nova, vyvrátil ředitel nemocnice Roman Kraus. Kruliš se zranil při nehodě policejního BMW během prezidentské návštěvy v Jihomoravském kraji. V noci na 30. května utrpěl zlomeninu dvou obratlů.
6. 6. 2017|
Havárie policejního BMW

Experti z BMW nabourané auto ještě neviděli. Policejní ředitel Tržil čeká na inspekci

Ředitel jihomoravské policie Leoš Tržil nechce říci, zda povolil jízdu zástupce šéfa hradního protokolu Vladimíra Kruliše v policejním sportovním BMW i8.  Případ vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů, čeká se expertízu poničeného vozu.
1. 6. 2017|
Havárie policejního BMW

Ke Krulišovi chce být prezident tolerantní, omlouvá ho láskou k rychlým vozům

Prezident Miloš Zeman odmítl spekulace, že by za volantem havarovaného policejního BMW seděl zástupce hradního protokolu Vladimír Kruliš. Že čtyřmilionový super-model řídil policista, potvrdila i jihomoravská záchranka. Že Kruliš ve vozidle byl, omlouvá prezident tím, že jako mladý člověk má rád rychlá auta, chce proto k němu být tolerantní. K nehodě došlo v pondělí večer na Brněnsku, oba muži skončili s těžkými zraněními v brněnské nemocnici. Případ vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů.
31. 5. 2017Aktualizováno31. 5. 2017, 22:59|
Havárie policejního BMW

Policie nabourala vypůjčený hybridní supersport. V autě se vážně zranil Kruliš ze Zemanova protokolu

Hybridní BMW i8 za čtyři miliony korun, které si jihomoravská policie půjčila počátkem května, je nabourané.  Za jeho volantem zkolaboval kvůli náhlé cevní příhodě policista.  V autě byl i Vladimír Kruliš,  zástupce šéfa hradního protokolu.
30. 5. 2017Aktualizováno30. 5. 2017, 17:16|
Policie

Z nuly na sto za 4 sekundy. Policisté začali testovat hybridní BMW

Jihomoravští policisté začali testovat nové hybridní vozidlo BMW i8. Od německé automobilky ho mají zdarma zapůjčené na půl roku - nebo do doby, než s ním najedou 20 tisíc kilometrů. Využijí ho hlavně policisté z dálničního oddělení. Vůz sice nemá radar, dokáže ale zrychlit z nuly na 100 km/h za 4,4 sekundy.
12. 5. 2017|