Rukojmí v britském zábavním centru osvobodila policie. O terorismus podle ní nešlo

Britská policie zasahovala v zábavním centru ve městě Nuneaton v hrabství Warwickshire. Ředitel centra sdělil, že tam muž zadržoval dva členy personálu. Incident skončil bez obětí, podle policie nešlo o terorismus.

Jednou z rukojmí byla zřejmě útočníkova bývalá přítelkyně či manželka, konstatoval ředitel centra. „Potvrzujeme, že incident nemá žádnou spojitost s teroristickou aktivitou,“ sdělila policie na Twitteru. Místo uzavřela.

O ozbrojenci informovala média s odvoláním na svědky. Portál Coventry Telegraph uvedl, že útočník měl brokovnici se zkrácenou hlavní. Stejnou informaci sdělila stanici Sky News jedna svědkyně, která tvrdila, že jí to řekli zasahující policisté.

V zábavním komplexu se kromě kuželkárny nachází kino, posilovna a několik restaurací. Na snímcích a záběrech, které se objevily na sociální síti Twitter, bylo vidět několik policejních vozů zaparkovaných před komplexem.

Reportér Coventry Telegraph informoval, že na místo přiletěla letecká záchranka, která už zase odletěla, přijelo i několik ambulancí.