List s textem Jacksonova hitu Bad byl vydražen za tisíce dolarů

Los Angeles - Jeden z velkých nadšenců zesnulého krále popu Michaela Jacksona zaplatil v internetové dražbě za originální list s textem hitu Bad přes třicet jedna tisíc dolarů. Výtěžek z aukce dostane fond Bambi na podporu handicapovaných dětí. Není to ale jen tato pamětihodnost, která se dostala do aukce. Míří tam i postel, na níž popový král zemřel.

Přesně 31 tisíc a 250 dolarů zaplatil nadšenec zemřelého popového krále Michaela Jacksona v internetové dražbě, kterou zorganizoval zpěvákův syn Princ Michael (14). Pokračuje tak v otcově charitativní činnosti.

Darren Julien, prezident aukční síně Julien's Auctions

„Chceme zachovat historii těchto předmětů.“

Výnos dostane fond Bambi, kterému král popu za svého života pomáhal. Aukční síň Julien's Auctions, která list prodává, chystá na prosinec ještě další dražbu. Zpeněžit by se měla postel, na níž Michael Jackson naposledy vydechl. Síň plánuje vydražit i stovky dalších předmětů z domu, ve kterém Jackson zemřel.

Jackson zemřel před dvěma lety poté, co mu lékař Conrad Murray podal smrtelnou dávku anestetika propofol. Za zpěvákovu smrt byl tento osmapadesátiletý lékař uznán vinným. Trest se dozví na konci měsíce.

Hit Bad vydražen za více jak 31 tisíc dolarů (zdroj: ČT24)
Vydáno pod