Američanovi praskly nervy. „Popravil“ svůj počítač

Colorado Springs - Asi každý měl někdy pocit, že nějaký svůj přístroj snad rozmlátí. Američan z Colorado Springs na to šel originálně. Nefungujícího počítače už měl dost, tak ho odnesl do uličky, kde vytáhl pistoli a osmkrát na něj vystřelil. Informoval o tom server nbcnews.com s odkazem na policejní zdroje. Muži hrozí pokuta.

Sedmatřicetiletý Lucas Hinch prý neměl tušení, že se ve městě střílet nesmí, pokud nejsou ohroženy něčí životy, případně majetek. Podle policejní zprávy s výstižným názvem „Muž zabil svůj počítač“ se svým počítačem posledních pár měsíců bojoval.  

Ten ale nespolupracoval, tak ho Američan vytáhl ven, aby jeho život definitivně ukončily výstřely z pistole. Policejní mluvčí Catherine Buckleyová uvedla, že se jednalo o starý stolní počítač Dell. 

Muž pravděpodobně dostane pokutu. Podle policie ale bere trest s nadsázkou. „Pomstil se tak, jak o tom většina z nás jen sní,“ okomentoval událost list Colorado Gazette.  

Policie zveřejnila snímky „zabitého“ počítače na svých profilech na Twitteru i Facebooku. „Na sociálních sítích musíte být vyvážení. Někdy, když dojde na takové věci, jako je tato, se ale snažíme ukázat i smysl pro humor,“ podotkla Buckleyová.