Petra Němcová jde do StarDance - ale ne u nás

Los Angeles – Modelka Petra Němcová si zatančí ve StarDance, diváci ČT na ni ale budou čekat marně. Známá česká modelka totiž vpluje na parket v americké verzi této oblíbené taneční soutěže nazvané Dancing With the Stars. Pořad se v posledních letech stal druhou nejsledovanější televizní show v USA hned po American Idol (americká obdoba Česko hledá SuperStar). Hvězdný tanec bude televize ABC vysílat od 21. března do května.

Vedle Petry Němcové a Kirstie Alleyové, která se proslavila především komediemi Kdopak to mluví, se po boku profesionálních tanečníků do soutěže zapojí moderátorka Wendy Williamsová, herečka Chelsea Kaneová a také Kendra Wilkinsonová, bývalá přítelkyně zakladatele pánského časopisu Playboy Hugha Hefnera. Mezi muži bude bývalý profesionální zápasník Chris Jericho, fotbalista Hines Ward, zpěvák Romeo a také Ralph Macchio, známý z filmu The Karate Kid.

Rodačka z Karviné Petra Němcová zamířila do světa topmodelingu v 15 letech. Její tvář se později objevila v prestižních časopisech Vogue, Elle či Harper’s Bazaar. Koncem roku 2004 se o ní hodně psalo v souvislosti se zemětřesením a tsunami v Thajsku, které jako zázrakem přežila. Dnes se snaží pomáhat i začínajícím modelkám. V Americe předloni natočila dokument, v němž radí mladým adeptkám, jak uspět v tomto náročném prostředí.