Nový parfém voní Jacksonovými květinami

Los Angeles – Veřejnost si nyní může připomenout zesnulého krále popu Michaela Jacskona i jinak než pomocí jeho mnohdy nesmrtelných hitů. Dnes se totiž na trhu objeví další možnost. Francouz Franck Rouas v Kalifornii představí parfém inspirovaný květinami, které rostly na zpěvákově ranči Neverland. Osmatřicetiletý Francouz se na kontraktu dohodl s patriarchou klanu Jacksonových, otcem zesnulého zpěváka Joem.

Jackson´s Tribute pro muže a Jackson´s Legend pro ženy. Pod těmito názvy budou ode dneška v prodeji parfémy inspirované vůněmi, které se linuly po Jacksonově ranči Neverland. „S Joem Jacksonem jsme partneři padesát na padesát, pokud jde o světový prodej a příjem z reklamy. Část příjmů bude věnována na Michaelova charitativní konta,“ prohlásil Rouas.

Franck Rouas se k projektu dostal doslova náhodou. S Jacksonovými se potkal na veletrhu v Los Angeles a nabídl jim vzorek jiného parfému, který připravoval. Jeho vůně rodinu uchvátila natolik, že požádala o další ukázky a nakonec schválila dvě vůně – směs květin a ovoce pro ženy, nádech dřeva pak pro muže.

Voňavka má připomínat krále popu (zdroj: ČT24)