Lupiči přepadli hodinářství v Pařížské. Se zbožím za miliony ujeli na motorce

Dvojice ozbrojených pachatelů před polednem přepadla luxusní hodinářství v Pařížské ulici. Lupiči z místa utekli, policie po nich pátrá. Nikdo nebyl zraněn. Policie nyní vyhodnocuje záběry z kamerového systému.

Podle policie prodejnu přepadli zřejmě dva cizinci. Pod pohrůžkou použití zbraně si odnesli zboží za několik milionů korun. „Lupiči podle všeho z místa přepadení odjeli na motocyklu, který vzápětí odstavili v ulici U Železné lávky,“ uvedla policie na svém webu. 

S ohledem na výši škody se případem zabývají krajští vyšetřovatelé. Ti budou v příštích hodinách vyhodnocovat dostupné záznamy z prodejny i z městského kamerového systému. Další podrobnosti zatím policie z taktických důvodů nechce uvolňovat.

Policie oznámení o přepadení obdržela po 11:30, informovaly servery novinky.cz a tn.cz. Podle tn.cz šlo o prodejnu hodinek Carollinum. 

Pařížská ulice v centru Prahy u Staroměstského náměstí patří mezi hlavní nákupní třídy a je synonymem luxusu, protože zde jsou obchody nejdražších světových značek.