Když „radí“ luxusní prostitutka

Pravidelný sloupek s tématem sexu proslavila zbožňovaná Carrie v seriálu Sex ve městě. Teď se novou Carrie stává Ashley Dupreová. Jestli vám to jméno nic neříká, nemáte se za co stydět. Nejedná se o žádnou novou seriálovou hvězdu, ani populární novinářku, která by měla na starost odlehčená témata. Čtyřiadvacetiletou Ashley, která dostala exkluzivní nabídku od bulvárního amerického listu New York Post, si můžete pamatovat v souvislosti se jménem Eliota Spitzera. Je to jedna z dívek, které si tento bývalý guvernér státu New York s oblibou objednával, aby s nimi trávil noci.

Aneb jak holka ke štěstí přišla. Zatímco guvernér jako řada dalších amerických politiků, kteří se skrývají za falešnými frázemi o důležitosti rodiny (a který si ke své rezignační řeči pozval i svou manželku, aby jeho omluvy před zraky novinářů a tisícovek televizních diváků poníženě poslouchala), ze svého úřadu pod tlakem okolí odešel, jeho „drahá“ milenka mu mohla děkovat. V naší poměrně zvláštní moderní společnosti totiž díky svému zákazníkovi nastartovala tato luxusní prostitutka novou kariéru. Chtěla se sice nejprve stát populární zpěvačkou, když ale přijde nabídka od velkého listu, neodmítá se. A tak má milá Ashley pravidelnou rubriku „Zeptejte se Ashley“, velmi to populární žánr amerických novin. 

Ještě pořád čtenáři žádají o rady týkající se svých životních starostí. Protože přece lidé píšící do novin jsou autoritou. V tomto případě je autorka a rádkyně tou nejzkušenější v oblasti vztahů, tvrdí noviny. Má za sebou spoustu chyb a poučila se z nich, píše se v jejím profilu. Taky se pozastavujete a nechápavě smějete nad tím, jak hloupě zní těchto pár vět? Ashley se tak nově můžete zeptat, jestli je váš milenecký vztah v pořádku a jak popřípadě řešit své problémy. Sexy brunetka tak odpovídá na otázky typu, jak poznat, že je manžel nespokojený v manželství, jak nezklamat svou ženu o Vánocích a jaký vhodný dárek ji vybrat, nebo jak se pozná, že má dcera nějaké problémy. Z prostitutky Ashley se stala odbornice psycholožka. 

Novinka o jejím novém „džobu“ se dostala do médií právě v době, kdy se objevil další skandál s nevěrou. Golfista Tiger Woods zatím přerušil kariéru, stejně jako téměř před dvěma lety rezignoval na funkci guvernéra Eliot Spitzer. Bývalý politik, který měl za sebou velkou kariéru, se teď těžko vrací tam, odkud tak rychle vypadl. Hned po aféře ho oficiálně zaměstnala firma jeho otce zabývající se realitami, mimo to se ale Spitzer věnoval i otázkám životního prostředí a taky poskytoval zdarma právnické služby. To všechno, aby napravil svou pověst. Teď působí na City College of New York na katedře politologie. Spitzer začíná nanovo. V tomto případě na aférce jednoznačně vydělala Ashley. Uvidíme, jak to dopadne se slavným golfistou a jeho dívkami. Stojí to těm chlapům za to?

  • Protagonistky seriálu Sex ve městě zdroj: www.hbo.com/city http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/2/154/15392.jpg
  • Eliot Spitzer autor: ČT24, zdroj: ČT24 http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/2/123/12236.jpg
  • Tiger Woods zdroj: ČTK http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/10/970/96968.jpg