Zpravodajství ČT24 od června v mobilu

Praha - Zpravodajský portál ČT24 připravil pro své čtenáře od června novinku - zpravodajství přímo v mobilu. ČT24 tak zavedla další infokanál, díky kterému se kdekoliv, snadno a hlavně rychle dostanete k serióznímu zpravodajství.

Chcete být informováni o všem důležitém, co se děje v Česku, v zahraničí, jaké jsou novinky v ekonomickém a kulturním dění, i když nejste zrovna na internetu nebo u televize? Řešením je aktivovat si sms zpravodajství, které ČT24 spustila 2. června.

Lze objednat dva balíčky zpráv. Všeobecné zpravodajství se aktivuje zasláním SMS ve tvaru CT Z na telefonní číslo 900 11. Zahrnuje zpravodajství z domova, z regionů, ze světa, ekonomiky, kultury a dopravy, ale vyjma sportu. Samozřejmostí jsou i exkluzivní informace, které Česká televize zjistí dříve, než jiná média. Každý den můžete očekávat v průměru tři až sedm zpráv, maximálně však deset. Druhá varianta služby zahrnuje pouze sportovní zpravodajství. Aktivuje se zasláním SMS ve tvaru CT S na telefonní číslo 900 11. Počet obdržených zpráv rovněž nepřekročí deset denně.

Po objednání služby přijde zdarma potvrzovací sms. Tuto zprávu je třeba ještě potvrdit SMS ve tvaru CT A na číslo 900 11.

Jedna zpráva bude dlouhá maximálně 160 znaků, tedy ve standardní délce jedné textové zprávy. Službu podporují všichni mobilní operátoři - T-Mobile, Telefónica O2 a Vodafone. Cena jedné příchozí zprávy je 1,50 včetně DPH. Pro deaktivaci služby stačí zaslat SMS ve tvaru STOP CT na číslo 900 11.