ČT opět uvede Dobročinnou akademii ve prospěch Centra Paraple

Praha - V úterý 28. září na ČT1 od 20:00 uvede Česká televize přímý přenos zábavného programu ve prospěch Centra Paraple. Dobročinnou akademií bude tradičně provázet Zdeněk Svěrák a diváci se mohou těšit na řadu dalších populárních osobností. Účinkují například Jaroslav Uhlíř, Wabi Daněk, Lucie Vondráčková, ABBA STARS revival, Sto zvířat nebo Sedmihlásek. Režie se chopil Petr Burian.

Centrum Paraple již mnoho let pomáhá najít novou cestu lidem s poraněním míchy. Dobročinnou akademii v jeho prospěch vysílá ČT1 ze Žižkovského divadla Járy Cimrmana a i tentokrát je co slavit. Přístavba Centra byla dokončena a slavnostně uvedena do provozu. V Centru vznikl nový prostor pro tělocvičnu k rehabilitaci i sportu, místnosti pro nácvik soběstačnosti v každodenních činnostech, učebny pro kurzy se zázemím pro lektory, pokoje pro ubytování klientů, sklady i dílna na opravu kompenzačních pomůcek.

Díky divákům České televize může přímý přenos dobročinného večera přinést radost těm nejpotřebnějším. Přispět lze buď telefonicky na čísla uvedená na obrazovce, anebo prostřednictvím dárcovské SMS ve tvaru DMS PARAPLE na číslo: 87777. Cena DMS je 30 Kč. Centrum Paraple získá z každé odeslané DMS 27 Kč.

Sbírkový účet Centra Paraple:

Poštovní spořitelna Praha 932 932 932/ 0300

Konstantní symbol: 379

Vydáno pod