Nokia láká zákazníky na sledování ČT24

Praha - Finský výrobce telekomunikačních zařízení Nokia se v kampani podporující prodej svých manažerských komunikátorů E7 zaměřil na multimediální služby. Reklama Nokie bude upozorňovat, že zákazníci v telefonu mohou sledovat zpravodajský program České televize ČT24 ve stejnojmenné aplikaci. Kampaň s ČT24 bude v outdooru spuštěna 1. května a na displeji mobilu bude obrázek úvodní znělky Otázek Václava Moravce. Kampaň připomíná, že aplikace vedle textových zpráv nabízí hlavně živé sledování zpravodajského programu ČT24.

„Jedna z budoucností televize je v mobilních aplikacích. ČT má co nabídnout a výrobci telefonů si toho všimli. Nejde přitom jen o ČT24. Na chytrých Nokiích, stejně jako v iPhonech nebo telefonech se systémem Google Android vysílá jak ČT24, tak sportovní ČT4 a brzy k nim přibude volně přístupný internetový videoarchiv ČT iVysílání,“ říká ředitel Nových médií České televize Milan Fridrich.

Milan Fridrich:

„Aplikace ČT24 je úspěšná na všech platformách, kde byla zatím spuštěna. Dohromady ji ve svých chytrých telefonech má přes 70 tisíc lidí a číslo stále roste.“

„Nokia E7 je nástupcem ikonické řady komunikátorů. Se svou čtyřpalcovou dotykovou obrazovkou a plnohodnotnou klávesnicí je ideálním modelem pro uživatele, kteří potřebují pracovat s dokumenty, upravovat tabulky a prohlížet prezentace. Samozřejmostí jsou bezpečnostní řešení, která chrání citlivá firemní data. Nokia E7 uspokojí i ty, kteří čekají od komunikátoru nejenom práci, ale i zábavu. Díky celé řadě aplikací, včetně ČT4 Sport a ČT24,“  upozorňuje Petr Kasa, obchodní ředitel společnosti Nokia pro ČR a Slovensko.

Uživatelé chytrých Nokií dostanou brzy možnost sledovat své oblíbené pořady i ze záznamu z videoarchivu ČT iVysílání. V pořadí třetí aplikace už je ve vývoji.