Do čela zpravodajství Novy se postavil Vladimír Mužík

Praha - Novým šéfem zpravodajství a publicistiky televize Nova se stal ode dneška Vladimír Mužík (34), dosavadní PR ředitel této stanice. Ve funkci vystřídal Martina Ondráčka, který na Nově působil 12 let. Dočasným vedením oddělení PR a komunikace byl pověřen marketingový ředitel Ondřej Křivka.

Mužík bude ve své nové pozici zodpovídat za veškerý zpravodajský obsah CET 21, a to jak na televizních kanálech, tak i v agentuře Mediafax a internetových portálech společnosti. „Je pro mě velkou výzvou, posílit jasné vedoucí postavení Televizních novin a nabídnout kvalitní zpravodajský obsah napříč různými platformami,“ řekl Mužík a dodal, že strategie se zaměří nejen na televizní obrazovky, ale ve velké míře také na internet.

„Věřím, že nám Vladimír se svými rozsáhlými zkušenostmi z oblasti médií pomůže udržet vysokou kvalitu a sledovanost našeho zpravodajství. Jeho úkolem bude mimo jiné uvést na obrazovku TV Nova nové zpravodajsko-publicistické pořady,“ uvedl generální ředitel Novy Jan Andruško.

Mužík nastoupil do Novy v červnu loňského roku. Od podzimu 2006 do května 2011 řídil deník Blesk. Předtím působil čtyři a půl roku na Slovensku jako šéfredaktor deníku Nový čas.