Marketingu bude na Primě šéfovat Denisa Schulzová

Praha - Prima dnes oznámila další změny ve vedení. Do společnosti nastoupí na nově vytvořené místo ředitelky oddělení marketingu a vnějších vztahů Denisa Schulzová. Ve funkci nahradí vedoucího marketigu Jana Müllera a tiskového mluvčího a šéfa PR Ladislava Pavlíka.

„Naším cílem je další výrazný rozvoj vnímání značky televize Prima i jejích pořadů, a to i vzhledem k přípravě nových digitálních kanálů. Integrace marketingu a PR proto bude v tomto procesu hrát klíčovou roli,“ řekl generální ředitel Primy Marek Singer.

Příchod Schulzové zapadá do současného scénáře výměn na Primě, v letošním roce už do televize získala nového generálního ředitele (Marek Singer), ředitele programu (Gordon Lovitt) a dvakrát dokonce obchodního šéfa (Martin Konrád z deníku Metru). Kdo bude zastávat Pavlíkův post tiskového mluvčího zatím není jisté, on sám neví, kam budou jeho kroky směřovat.

Nová ředitelka marketingu v minulosti pracovala jako mluvčí telekomunikační firmy GTS Novera, v agentuře Bison & Rose. Řídila také dceřinou společnost vydavatelství Economia - R Media.